playogame

Join the forum, it's quick and easy

playogame
playogame
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

fallout nwe vegas tek link

http://www01.playogame.com fallout nwe vegas tek link

Mesaj tarafından Admin Ptsi Kas. 29, 2010 11:15 pm

<blockquote class="postcontent restore ">
lout New Vegas Tek Link Full Download - Denedim Çalışıyor - Kendi Uploadım

fallout nwe vegas tek link  G300x250default
<blockquote class="postcontent restore ">
Fallout New Vegas
İngiltere'de Ekim 2010 ayının en çok satan oyunu tek link full olarak sizlerle...
"Artık biliyorum ki, savaşlar insanları öldürmüyor. Yok olmaya yüz tutmuş dünya, kişi ölmüş olsun ya da olmasın eziyet etmesini biliyor. Toprak altında veya üstünde… Her şeye rağmen bir amaç uğrunda yol almak gerekli, amaç yoksa da bulunmalı. En azından bunun için yaşamalı…"

Fallout New Vegas Tek Link konusuna hoşgeldiniz.
"Maceraya başlamadan önce bir karakter belirlememiz gerekecek. Arka planda birden fazla farklı geçmiş olacak ve seçimlerimiz doğrultusunda hikâyeye yön vereceğiz. Gameinformer dergisinde ortaya çıkan detaylardan biri, Çinli bir ajanı işaret ediyor. Kendisi Amerikan savunma sistemlerine sızmak ve yok etmek için harekete geçmiş birisi. Küçük silahlar, bombalar ve tabii ki gizli hareket etmek gibi konularda uzmanlıklara sahip.
Karakterimizin görünümünde özelleştirmeler yapabileceğiz. Kılık değiştirerek hareket etmek, çoğu kez işimize yarayacak. Zira New Vegas da bu konu üzerine eğilmiş. İstersek Ghoul kılığına girerek etrafta gezinebileceğiz. Bastığımız topraklardan fotosentez yapan bitkiler yerine radyasyonun etkisini söylemeye gerek yoktur sanırım. Bunun için de özellikle radyasyona bağışıklık kazandıran bir zırha sahip olabileceğiz. Böylelikle hasar alırsak bile, kısa sürede iyileşmeye başlayacağız.
Bilindiği gibi Fallout serisinde haritalar, oldukça büyüktür. Dolayısıyla görev yapmak için fazlaca yol kat ederiz, bu sırada da bazı ekstralarla karşılaşabiliriz. Nev Vegas, ayaklarımızı yerden kesecek. Öyle ki, artık istersek araç kullanarak yolları aşındırabileceğiz. Çöllerden Wasteland’a uzanan geniş bir alanımız var. Ek olarak araçlarda özelleştirmeler de yapılabilecek. Belalı çeteler ise, araç sahibi olan kişilerin peşini bırakmayacak ve sürekli olarak ganimet arayacak. Eğer değerli bir eşyanız varsa, haliyle onu korumak zorundasınız..."

fallout nwe vegas tek link  Fallout-new-vegasjpg
fallout nwe vegas tek link  Fallout-new-vegas-full
fallout nwe vegas tek link  Fallout-new-vegas

Fallout New Vegas Minimum Sistem Gereksinimleri
- Intel Dual Core 2.0 GHz işlemci yada daha iyisi
- ATI Radeon 1300XT veya nVidia GeForce 6 serisi ekran kartı yada daha iyisi
- 2 GB RAM yada daha iyisi
- 10 GB sabit disk alanı
- Windows XP / Windows Vista / Windows 7 işletim sistemi
fallout nwe vegas tek link  Green_checkmark_smallDenedim Sorunsuz Çalışıyor : DAEMON Tools Tıkla İndir'dan iso dosyasını sürücüye sürün oyunu yükleyin.

Fallout New Vegas Tek Link Full İndir
Dosya Boyutu: 5.15 GB
Ücretsiz : Letitbit.net Tek Link Tıkla İndir

KaliteliPaylasim :Oyun Kendi Uploadımdır + Denedim Çalışıyor </blockquote>

</blockquote>
Admin
Admin
Admin

http://www01.playogame.com

- Similar topics